Pistruiem's Secret Interactive - Rockn Me

Hus på landet

Vårsatsningen
Nu har dom dragit igång med den årliga vårsatsningen i kommunen. Varje år så går dom runt och planterar blommor i olika rabatter, det kommer ibland nya gungor till lekplatserna osv. Nu idag så åkte jag förbi en av dammarna som finns, och det har känts lite som att den har varit bortglömd, som om att dom bara grävde en grop och fyllde på med lite vatten. Inga rabatter runt, inga bänkar, inga fiskar. Men nu såg jag hatt dom har satt upp gabioner runt om som en liten labyrint. En gabion fyller man med sten av något slag så att det blir som en mur, eller ett staket. 

Jag tycker personligen att det är så fint med gabioner,det är väldigt stilrent och fräscht! Om jag hade bott i hus, eller om jag i framtiden flyttar till hus så skulle jag gärna ha en sån liten mur. Jag och maken funderar ju faktiskt på att lämna lägenhetslivet och flytta till ett hus så det kanske inte ligger allt för långt in i framtiden ändå. 

Om vi flyttar så tror jag nog att vi vill ut mer på landet och inte bo i ett villaområde. Villaområden är inget som lockat mg någonsin, utan blir det att bo i hus så ska huset ligga ute på landet. Landet är också enligt oss en bra plats för barn att växa upp. Vara nära naturen, kanske ha en massa husdjur; hästar, hundar, kaniner och så vidare. Både jag och min man är uppväxta ute på landet och det är något vi båda är väldigt glada och tacksamma för. Sen flyttade vi båda in till stockholm i artonårs åldern, men då hade vi redan den där lantliga, jordnära grunden att stå på vilket vi båda tyckte var skönt. Vi får se hur framtiden ser ut.